LP Vampula taisteli hyvin, mutta OrPo vei pisteet

11.02.2018 - 21:19 Toimitus
Tappio tuli, mutta LP Vampula pelasi hyvin ja sai tuulettaa myös onnistumisia. Kuva: Antti Kaskinen.

LP Vampula Huittinen kohtasi tänään sunnuntaina kotisalissaan Oriveden Ponnistuksen. OrPo joutui tekemään kaikkensa saadakseen kolme sarjapistettä mukaansa Huittisista. Ottelun alku näytti yleisölle, mitä on illan koitoksessa tulossa. Jokaisesta pallosta taisteltiin loppuun asti ja pitkiä komeita puolustuksia nähtiin molemmin puolin verkkoa. Erä päättyi vasta jatkopisteillä 24-26.

Toinen erä oli OrPolta vahvin esitys ja pisteet sen mukaiset. Kolmannessa erässä Vampula sai oman parhaan pelinsä käyntiin ja yleisö sai nauttia kotijoukkueen onnistumisista. Neljäs erä oli tasapäistä taistelua alusta loppuun asti ja päättyi kotijoukkueen suureksi harmiksi vieraille 23-25.

-Matsi oli vaikea, Vampula pisti kovasti vastaan, täysi tunnustus heille.  Etenkin syöttö oli meille haastava. Omia virheitä on vähennettävä, kun mennään kohti ratkaisuotteluita, totesi OrPon Saara Lepistö.
-Hyvä ottelu meiltä, parannamme peliä koko ajan. Kun saimme palloja ylös, pystyimme hyök-käämään laajalla rintamalla. Puolustus oli kauden parasta. Haimme yhteishenkeä perjantaina ja se näkyi, peli-ilmeestä oli havaittavissa oikea suunta. Orivedellä oli hyvä taktinen syöttö, mutta pystyimme vastaamaan siihen hyvin, analysoi LP Vampulan Huittisen Julia Porsanger.

OrPon valmentaja Apostolos Oikonomou totesi, että Vampula antoi varsin kovan vastuksen.
-Onnittelut heille hyvästä pelistä. Onnittelut myös meidän pelaajillemme voitosta. Me saimme tärkeät pisteet, vaikka ne olisivat varmasti maistuneet LP Vampulallekin.

LP Vampulan valmentaja Arttu Keränen totesi, että joukkue teki paljon asioita oikein, mutta lo-pulta pelissä kuitenkin kaaduttiin hyökkäysvirheisiin.
-Ei ollut voittokaan kaukana, mutta yksi erä kuitenkin tuli jälleen kerran meidän laariin. Siitä huolimatta ei voi olla tyytymätön tämän illan peliin, Keränen sanoi.
Lähiapiolapisteet: Julia Porsanger LP Vampula Huittinen 1 piste, Francyele Lemos OrPo 2 pistettä ja Saara Lepistö OrPo 3 pistettä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.