HarjuHiihdossa 153 osanottajaa

11.02.2018 - 16:13 Mauno Kotamäki
Auralaiset Soile ja Kari Wicström hiihtivät HarjuHiihdossa 20 kilometriä.

Kahdeksas Huittisten HarjuHiihto sai television ääreltä olympialaisia seuraamasta hiihtoliikunnan pariin 153 osanottajaa. Retkeläiset olivat tyytyväisiä hyväkuntoisiin latureitteihin ja luistavaan keliin.
-Tosi hyvät ladut ja järjestelyt, totesivat monen muun tapaan auralaiset Soile ja Kari Wicström, jotka hiihtivät 20 kilometrin lenkin.

Tapahtuman järjestäjien,  Huittisten Ladun ja polun Pertti Tiuttu ja Vampulan Urheilijoiden Juhani Moisio olivat toki tyytyväisiä palautteesta, mutta osanottajia olivat toivoneet hiukan enemmän.
-Olympialaisten seuraaminen vei osan hiihtäjistä, eivätkä  ja laturetket muutoinkaan vedä osanottajia enää entiseen tapaan, Tiuttu huomioi.

KOMMENTIT
11. helmikuu 2018 - 22:19Ville
Harju hiihtoon osallistuneiden ja kirjautuneiden lisäksi meitä muita sunnuntaihiihtäjiä oli samoilla reiteillä ainakin toinen mokoma ellei jopa enemmänkin.
14. helmikuu 2018 - 7:36Hiihtäjä
Hankala yhtälö tosiaan järjestää julkisin varoin ylläpidetyllä latuverkostolla maksullinen hiihtotapahtuma, johon diplomin lisäksi kuuluu sponsorituella saatu mehutarjoilu. Oliko tapahtuman tarkoitus siis kerätä yhdistykselle rahaa vai saada kansa liikkumaan?
14. helmikuu 2018 - 22:07Nimimerkki: Ville
Harjuhiihto oli hyvä lämmittely/harjoitus tulevaa päätapahtumaa eli Huovinhiihtoa varten nyt ensi sunnuntaina. Toivottavasti Huittinen on hyvin edustettuna. tänä vuonna on päästy paremmin treenaa myös Kännönvuoren laduilla, tästä kiitos kaupungille.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.