Hurma oli Taikakuun surma

11.01.2019 - 05:23 Mikko Perttunen
Hurma kesti ennakkosuosikin paineet. Finaalissa kaatui Taikakuu murskalukemin. Turnauksessa pelasi kaikkiaan neljä joukkueellista muusikoita.

Pysyy muusikoilla kitaran tai rumpukapuloiden lisäksi sählymailakin kädessä. Se voitiin todistaa viime viikolla Huittisissa, kun ympäri Suomea paikalle saapuneet taiteilijat antoivat reikäpallolle kyytiä Liikuntakeskus Spiraalissa.

−Toisen kerran kokoonnutaan nyt näissä merkeissä, joten onhan tämä jo perinne, Maija Tenkanen sanoo.

Yhtä lailla perinteikkäät olivat myös illalla Brewer’s Pubissa järjestetyt jamit. Niihin soittajia liittyi vielä lisää. (..)

Henkka pääsi muun bändinsä kanssa nostamaan turnauksen päätteeksi voittopokaalia. Finaalissa taipui niin ikään Suomen iskelmätaivaan suurnimiin kuuluva Taikakuu. Kumpikin joukkue on voittanut Vuoden viihdyttäjä -palkinnon, mutta yksitoista vuotta enemmän kiertue-elämää saattoi koitua Taikakuun kohtaloksi: nuoremmilta pojilta ei armoa hellinnyt.

Tosin hampaat irvessä tuskin kukaan pelasi.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.