Säkylän varuskunnan terveysaseman toiminnot väistötiloihin

01.11.2010 - 15:26 Sirpa Mähkä

Säkylän varuskunnan terveysaseman toiminnot siirretään väistötiloihin.

Varuskunnan terveysasemalla suoritetuissa mittauksissa on todettu sisäilmaongelma, minkä seurauksena osa terveysaseman palkatusta henkilöstöstä oireilee.

Terveysasemalla on vuodesta 2007 alkaen korjattu mm. putkistoja ja parannettu ilmanvaihtoa, mutta nämä toimenpiteet eivät ole parantaneet tilannetta.

Porin Prikaati on vuokrannut tilat Senaattikiinteistöiltä ja antanut ne edelleen Sotilaslääketieteen Keskuksen käyttöön. Prikaatin komentaja on päättänyt terveysaseman toimintojen siirtämisestä kasarmialueelle, ja näiden ns. väistötilojen suunnittelu on parhaillaan käynnissä. Uusiin tiloihin on tarkoitus siirtyä heti niiden valmistuttua, ja jo tällä hetkellä osa terveysaseman palveluista toimii kasarmitiloissa. Näillä näkymin väistötiloissa toimitaan, kunnes terveysaseman tilat saadaan peruskorjattua. Tämä saattaa kestää vuosia.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.