Postin jakelu takkuaa edelleen

27.10.2010 - 16:11 Minna Karru

Itellassa menossa oleva työtaistelutilanne on suivaannuttanut monia Lauttakylä-lehden lukijoita, kun lehdet ovat jääneet tulematta perille ilmestymispäivänä. Ongelmia on Huittisissa ollut ainakin Kivirannan ja Laitisen alueilla. Huittisissa häiriö koskee muutamaa sataa taloutta.
–Postit tulevat perille päivän viiveellä. Eilen saamatta jääneet postit jaetaan tänään, sanoo palveluesimies Pertti Peltola Itellasta.
–Mikäli viive on pidempi kuin yksi päivä, on kyse lähinnä poikkeustapauksista. Olemme pyrkineet siihen, että postit jaetaan mahdollisimman säännöllisesti tämän poikkeustilanteen aikana ja jakamatta jääneet alueet vaihtuvat eri päivinä.
– Esimerkiksi viime torstaina ilmestynyt Lauttakylä-lehti jaettiin sitä ilman jääneille tilaajille pääsääntöisesti perjantaina ja tiistain lehti keskiviikkona, sanoo Pertti Peltomaa.
Hän pahoittelee tilannetta ja toivoo, että Itella ja Posti- ja logistiikka-alan unioni pääsisivät pian sopuun. Tiistaina osapuolet tapasivat toisensa ja neuvotteluja jatkettiin tänään keskiviikkona.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.