Viljanen, Niemelä ja Joensalo LP-Vampulan uusia liiganimiä

10.05.2019 - 19:00 Minna Karru
Libero Iina Niemelän edellinen seura on pronssijoukkue Pölkky Kuusamo.

Mila Viljanen LP Kangasalasta, Iina Niemelä Pölkky Kuusamosta ja Emilia Joensalo ykkössarjaa pelaavasta Jyväslentiksestä ovat LP-Vampula Huittisen uusia kasvoja tulevalla liigakaudella.
Jatkosopimukset seura on tehnyt maajoukkuekutsun saaneen hakkuri Iina Andrikopouloun ja keskitorjuja Jenni Jantusen kanssa.

Ykkössarjajoukkueen valmentajaksi palaa Janne Anturamäki. Hän valmensi Vampulan Urheilijoita kausina 2012–2014, kun joukkue nousi kakkossarjasta ykkössarjaan ja heti sen perään mestaruusliigaan. Kauden 2014–2015 hän toimi LP-Vampulan toiminnanohjaajana.

Sopimukset julkistettiin tänään perjantaina Huittisten Hullussa Yössä.

Raision Loimussa juniorioppeja saanut liberopelaaja Niemelä odottaa uutta kautta hyvällä fiiliksellä.
–Viime kaudella LP-Vampula oli motivoitunut ja iloisella ilmeellä pelaava jouk-kue.

Passari Mila Viljanen on edustanut LP Kangasalan lisäksi Mesto Tamperetta ja Puijo Volleyta.
–Huittislaisten kotipeleissä on aina ollut mahtava tunnelma. On upeaa olla ensi kaudella osa tätä yhteisöä, hän kehaisee.

Liberolupaus Emilia Joensalo on pelannut Jyväslentiksen lisäksi myös Puijo Vol-leyn ja kasvattajaseura Liperi Volleyssä sekö Pyhäsalon Urheilijoissa.
–LP-Vampula on ottanut isoja askelia eteenpäin seurana ja uskon, että joukkue tarjoaa minulle erinomaisen ympäristön kehittyä pelaajana hyvässä valmennuksessa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.