Hulluun Yöhön ilmaisella linja-autokyydillä

10.05.2018 - 11:40 Minna Karru
-Hypätkää kyytiin, kannustavat Jouni Heinonen Huittisten Tilausliikenteestä ja kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen.(Kuva; Satu Ojala)

 

Huomenna perjantaina Huittisissa taas tapahtuu Hullu Yö -teemalla. Kaupat pitävät oviaan auki iltakymmeneen asti.

Ensimmäistä kertaa tapahtuma tarjoaa ilmaisen bussikyydityksen Sastamalan ja Loimaan suunnasta saapuville. Uutta on myös vihreäkuorrutteinen Hullu Yö -munkki, joita on myynnissä eri puolilla kaupunkia.
Tapahtuman järjestää kauppiasverkosto yhdessä kaupungin elinvoimatoimen kanssa.

Lue Hullu Yö -lehti täältä.

 

Perinteiseen tapaan myös Lauttakylä-lehti on Hullun Yön menossa mukana. Lehden kojulla pankkiaukiolla on tällä kertaa aiheena ahtautuminen. Kuinka monta ihmistä mahtuu yhdelle Lauttakylä-lehden aukeamalla? Team Lauttakylä ja Huima vahvistus mahduttivat aukeamalle kahdeksan henkilöä.

Ennätys on kuitenkin tehty rikottavaksi. Kerää omaa leikkimielinen joukkue ja jätä lehden porukka kakkoseksi. Videon katsomalla pääsee tunnelmaan jo huomista odotellessa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.