Kari Raatikaisen ammattiopinnot heijastuvat LP Vampulan toimintaan

10.05.2016 - 15:50 Satu Ojala
LP-Vampula Huittisten Reijo Mäkelä (vas.), Kari Raatikainen, Arttu Keränen, Timo Haavisto, Juha Lantto, Parri Kruuda, Hanna Arve-Talvitie ja Timo Talvitie.

Osa LP Vampulan johdosta yhdessä liigajoukkueen sekä ykkössarjajoukkueen valmennuksen kanssa kokoontui luomaan edellytyksiä valmennustiimin toimintoihin.
Mestaruusliigajoukkueen päävalmentajana toimii nuori ja innokas Arttu Keränen ja häntä sparraa Kari Raatikainen, jolla on kokemusta muun muassa Suomen ainoana lentopallovalmentajana Euroopan Mestarien liigasta. Raatikainen tunnetaan saavutuksistaan useita vuosia Suomen naislentopallokenttiä dominoineen LP Viestin päävalmentajana, jolloin joukkue saavutti monta Suomen mestaruutta.
Hän on mukana myös naisten maajoukkueen valmennuksessa kesäleirityksen ajan.
Nykyisessä tehtävässä LP Vampulassa Raatikaisen vastuulla on koko valmennustiimin vetäminen. Tähän liittyen hän suorittaa Suomen lentopallohuippujen vetämän, ammattitutkintoon johtavan Volley elite-koulutuksen. Koulutukseen liittyvät kehittämistehtävät kohdennetaan LP Vampulan toimiin.
–Tavoitteena on tällä kokonaisuudella saattaa seuran valmennus erinomaiselle tasolle. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen kehityksen, niin seuran, pelaajien kuin myös alempien tasojen valmennuksien suhteen. Tarkoituksena on myös laajentaa yhteistyötä muiden lähialueiden seurojen kanssa, sanoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.

Seura sopii vaiheittain uusia pelaajasopimuksia. Katariina Kylänpää liittyy LP Vampulan joukkueeseen 1+1-vuotisella sopimuksella. 17-vuotias Kylänpää asuu Säkylässä.
–Nuorten sarjoissa tehotilastojen kärkipaikkoja hätyytellyt Kylänpää on pelannut enimmäkseen hakkurina, mutta yleispelaajan paikkakaan ei ole tälle tulevaisuuden lupaukselle ihan vieras. Viime kaudella hän edusti B- nuorten joukkueen lisäksi Euran Raikua myös 1-sarjajoukkueessa, kertoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.

Ykkössarja on tulevana kautenakin Katariina Kylänpää ensisijainen pelipaikka.
–Innolla odotan harjoitusten alkamista ja uusiin joukkuekavereihin ja valmennukseen tutustumista. Minulla on sukulaisissa paikka Huittisissa, missä saan aina tarvittaessa olla. Ajokorttia ei vielä ole, mutta onneksi vanhempani jaksavat minua tarvittaessa kuskata, iloitsee Katariina Kylänpää.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.