LP Vampulalle tappio toisessakin puolivälierässä

10.03.2018 - 21:56 Sari Mäkelä
Muun muassa kuuteen torjuntaan yltänyt Katja Metsäkoivu palkittiin LP Vampulan parhaana Oripäässä pelatussa toisessa puolivälieräottelussa LP Viestiä vastaan. Kuva: Mauno Kotamäki

 

Lauantai-illan huumaa koettiin Oripään liikuntahallissa, kun  halli täyttyi lentopalloväestä. LP Viesti ja LP Vampula mittelivät paremmuudesta Oripäässä, vaikka kyseessä oli huittislaisten kotiottelu.

Ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua, mikä ratkesi LP Viestille vasta jatkopisteillä 25-27. Hyvän taiston päätyttyä erätappioon, ei LP Vampula saanut pettymykseltään toiseen erään rivejään kuntoon. Vieraat veivät toisen erän melko selkeästi.

Kolmannessa taistelu oli jälleen lähelle ensimmäisen luokkaa, mutta erän lopussa kokemus vei voiton. Voitto siis Saloon erin 0-3 (25-27, 10-25, 20-25).

Joukkueiden parhaina palkittiin kotijoukkueesta Katja Metsäkoivu ja vieraista Kertu Laak. Ottelusarja on ensimmäisen kerran katkolla Salossa tulevana keskiviikkona.

KOMMENTIT
11. maaliskuu 2018 - 0:25Nimimerkki: Timothy
Kuka siellä vampulassa ensi viikolla valmentaa?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.