Uusi liikuntahalli täyttyi avajaispäivänä kuntalaisista

10.02.2019 - 21:52 Marja-Liisa Hakanen
Liikuntahallin avajaisohjelmassa oli tietysti liikuntaesityksiä. Kuvassa Huittisen Voimistelu- ja liikunnan tyttöjä.

Huittisten uusi liikuntahalli, Tahto Areena, on tänään sunnuntaina vihitty käyttöön. Kauan odotettu uusi liikuntapaikka kiinnosti, sillä talo täyttyi avajaisissa kuntalaisista. Huittisten kaupunginhallituksen puheenjohtaja Martin Ylikännö totesi, että halli on tähän asti kaupungin suurin investointi. Se on kuuden miljoonan panostus liikuntamahdollisuuksiin.
Vihkiäispuheen avajaisissa piti perus- ja perhepalveluministeri Annika Saarikko, joka muistutti, että fyysinen ja henkinen kuntomme on koko elämämme selkäranka.
-Siksi on tärkeää, että liikuntamahdollisuudet ovat aidosti lähellä kuntalaisia. Mitä matalammalla kynnystä liikkumiseen pidetään, sitä paremmin saavutetaan myös ne, joita liikkumisen pariin juuri pitäisikin saada, Saarikko sanoi.

Saarikko muistutti, että vaikka kunta tarjoaa puitteet, urheiluseurojen vapaaehtoiset tekijät ovat niitä, jotka saavat ihmiset liikkumaan. Ministerin mukaan heillä on valtava merkitys ja voima kaikenikäisten ihmisten liikuttamisessa.

Avajaisjuhlassa nähtiin muun muassa seurojen yhteistyössä toteuttamia liikuntaesityksiä. Musiikkia tarjosi tangoprinssi Petri Kiiski orkestereineen.

Lisää Tahto Areenan avajaisista keskiviikkon Lauttakylä-lehdessä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.