Kaikkien aikojen kevät?

10.01.2019 - 05:35 Mikko Perttunen
Uudessa hallissa LP-Vampulan liigajoukkue pelaa ensimmäisen pelinsä 10.2. Arkistokuva: Mauno Kotamäki

Huittislainen lentopallo näyttää nyt hyvältä. Mestaruusliigan joukkue on joulutauolta palattaessa sarjataulukon neljännellä sijalla ja 1-sarjan naiset ovat tasaisessa sarjassa kuudentena, vain seitsemän pistettä kärjestä. (..)

Kotona liigajoukkue ei ole jäänyt kertaakaan pisteittä, takkiin on tullut ainoastaan juuri sarjakärki Viestiltä tiukoin erin 2−3. Manageri Timo Talvitie kertoo, että koko organisaation tavoitteena on päästä pelaamaan mitaleista. Tällä kaudella se ehkä on konkreettisestikin mahdollista.

Uusiutuneesta joukkueesta on onnistuttu rakentamaan yhtenäinen, ja tärkeissä ulkomaalaisvahvistusten hankinnoissa on onnistuttu poikkeuksellisen hyvin. Sekä Kia Bright että Claire Felix löytyivät marraskuun tähdistöjoukkueesta, ja edellinen palkittiin myös kuukauden pelaajana. Tämän lisäksi joukkueeseen saadaan jatkuvasti uutta verta lähialueiden pelaajista. Tällaisia ovat esimerkiksi harjavaltalainen Iina Andrikopoulou ja Kiukaisista kotoisin oleva Jenni Jantunen.

Tämä on tärkeää siksi, että seura operoi huomattavasti pienemmällä budjetilla kuin monet muut seurat. Niissä tehdään kesken kauttakin pelaajahankintoja.

−LP-Vampula on pyrkinyt menestykseen kehityksen kautta, kuten toki muutkin seurat tekevät. Pientä hienosäätöä tietenkin tulee, ja elämme kulloisenkin tilanteen mukaan, mutta uusia vahvistuksia ei ole suunnitelmissa, Talvitie sanoo.
LP-Vampula Huittinen kohtaa OrPon vieraissa lauantaina 12.1., kotipeliin keskiviikkona 16.1. vastustajaksi saapuu Hämeenlinna.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.