Hyvä alku ei kantanut loppuun asti

10.01.2016 - 20:51 Satu Ojala

LP Vampula Huittinen aloitti kevätkauden vierasottelulla Hämeenlinnan HPK:ta vastaan. LP Vampula aloitti pirteästi ja voitti ensimmäisen erän pistein 26-24. Vampulan erävoitto katkaisi HPK:n 18 peräkkäisen voitetun erän putken kotikentällä. 
Toinen erä alkoi hyvissä merkeissä ja Vampula johti sitä jo tuntuvasti, kunnes HPK:n valmentaja otti aikalisän ja kotijoukkue kuroi Vampulan johdon kiinni. HPK:n ryhdistäytymistä helpotti LP Vampulan tekemät virheet ja kotijoukkue vei erän pistein 25-16. Sama tahti jatkui kahdessa seuraavassa erässä ja kotijoukkue vei ottelun nimiinsä 3-1.

LP Vampula kompastui vastaanottoon ja syötön takkuamiseen. HPK sen sijaan paransi syöttöään koko ajan alun haparoinnin jälkeen. LP Vampulan parhaana palkittiin passari Taylor Bruns.

LP Vampula Huittinen kohtaa seuraavaksi vierasottelussa Kuortaneen lauantaina 16.1. Kevätkauden ensimmäinen kotipeli on keskiviikkona 20.1., jolloin vastustajana on LiigaPloki Pihtiputaalta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.