Historian suurin lottopotti Kalajoelle

26.09.2010 - 08:26 Minna Karru

Lottoennätykset menivät uusiksi, kun lottoarvonnassa jaettiin Veikkauksen 70-vuotissyntymäpäivän kunniaksi historian suurin lottopotti, 7,2 miljoonaa euroa. Arvonnassa löytyi vain yksi täysosuma. Tuore miljonääri Kalajoelta oli pelannut lottorivinsä Veikkauksen internet-pelipalvelussa.
Edellinen voittoennätys oli kotkalaismiehellä, joka kuittasi täysosumallaan tammikuun lopulla tasan 7 miljoonan euron voiton.
Ennätyspotti innosti lottoajia. Suomalaiset lottosivat noin 19,2 miljoonalla eurolla, joka on kaikkien aikojen ennätysmyynti. Arvontaan osallistui noin 24 miljoonaa lottoriviä.

Veikkauksen Facebook-sivuilla kysyttiin ennätyspotin aattona, mihin lottoajat voittorahojaan käyttäisivät. Haaveiden kärkikolmikkoon ylsivät velattomuus, oma koti ja matkailu. Lisäksi voitolla jaettaisiin iloa ja hyvinvointia myös perheelle, sukulaisille ja kavereille
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.