Ella Marttilasta Porin yliopistokeskuksen ensimmäinen Vuoden alumni

26.09.2010 - 08:53 Minna Karru

Porin yliopistokeskuksen alumnineuvosto nimesi ensimmäiseksi Vuoden alumniksi Ella Marttilan, Hän valmistui Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2006. Marttila toimi opiskellessaan ylioppilasyhdistys Pointerin hallituksessa yhteysvastaavana sekä Turun kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan edustajiston jäsenenä. Hän oli myös Porin tiedekirjaston johtoryhmän opiskelijaedustaja.
Marttila on työskennellyt niin yksityisellä kuin kunnallisella sektorilla. Porin yliopistokeskuksen assistentin työ vaihtui ensin Telamurska Oy:n talouspäällikön toimeen ja myöhemmin Porin kaupungin controllerin tehtävään.
Nimeäjät totesivat, että Porin yliopistokeskuksessa työskennellessään Marttila oli osaltaan luomassa yliopistokeskuksen perustaa ja toi yliopistokeskusta positiivisesti esiin monissa yhteyksissä ja tilaisuuksissa.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.