Huittisiin elinvoimajohtaja?

09.08.2017 - 13:59 Minna Karru
Elinvoimajohtajan viran perustaminen tarkoittaisi elinkeinojohtajan viran lakkauttamista. Virka on ollut täyttämättä viime vuoden keväästä, jolloin Eila Törmä (kuvassa) jäi eläkkeelle. (Kuva: Marja-Liisa Hakanen)

Huittisten kaupunginhallitus pohtii maanantaina elinvoimajohtajan viran perustamista ja viran haettavaksi julistamista.
Asiaa kaupunginhallitukselle esittelevän kaupunginjohtajan mukaan elinvoimajohtajan vastuualueelle kuuluisivat kaupungin elinvoiman ja yrityselämän kehittäminen, kaupungin markkinointi, kaupunkistrategian kehittäminen sekä työllisyys-, asunto- ja hankintapolitiikka.

Uuden viran perustamisen yhteydessä on tarkoitus lakkauttaa elinkeinojohtajan virka, joka on ollut täyttämättä sen jälkeen Eila Törmä siirtyi eläkkeelle viime vuoden keväällä.
Tilanne kaupungin keskushallinnossa muuttui myös tänä vuonna, kun hallintojohtaja Katariina Koivisto kesäkuussa valittiin Hattulan kunnanjohtajaksi. Suunnitelmissa on siirtää uudeksi hallintojohtajaksi talous- ja henkilöstöpäällikkö Terhi Huida ja samalla lakkauttaa talous- ja henkilöstöpäällikön virka. Viime keväästä asti yritysasiamiehenä toiminut Leena Hakanen on tarkoitus siirtää takaisin hallintosihteeriksi vahvistamaan keskushallintoa.

 

 

 

Uutista täsmennetty klo 14.57.

KOMMENTIT
11. elokuu 2017 - 3:07Raili Kojo
Tämä oli odotettavissa, että kaupungin johtoportaassa tehtävien jakamista ei tehdä, vaan tähän keplotellaan palkattavaksi henkilö, toista on oikeissa töissä, niihin ei saada palkattua henkilöä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.