Huittisten seudun kansalaisopistolle etsitään uutta nimeä

09.06.2017 - 10:36 Minna Karru
Työnäytökset olivat uutta Huittisten seudun kansalaisopiston tämän kevään näyttelyssä. Huhtikuussa savea muovailtiin Sirpa Luukkosen johdolla, pöydän ääressä Marjatta Kinnanen (vas.), Helka Isopahkala, Tarja Eklöf ja Satu Luotolinna. Kuva: Senni Valiola

Sataopisto, TietoTaitoOpisto, Satakunnan Seutuopisto vai joku muu?

Huittisten seudun kansalaisopistoon liittyy ensi vuoden alussa Euran kansalaisopisto. Sen jälkeen opisto toimii Huittisten, Punkalaitumen ja Harjavallan lisäksi Eurassa.
–Sopimusneuvotteluissa on linjattu, että kansalaisopistolle annetaan uusi nimi, joka paremmin kuvaa laajentunutta seudullista opistoa, sanoo va. rehtori Virpi Havia.
Kuka tahansa saa ottaa kantaa tulevaan nimeen.
–Jos Sataopisto, TietoTaitoOpisto tai Satakunnan Seutuopisto eivät tunnu hyviltä, niin tee oma nimiehdotus, Havia kannustaa.

Äänestys- ja nimenkeksimisaikaa on 14.6. asti, vastauksia odotetaan kansalaisopiston sähköpostiin. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan neljä ilmaista opiston kurssia

KOMMENTIT
11. kesäkuu 2017 - 0:07Mirkka Forsberg
SataTaito
11. kesäkuu 2017 - 0:37Mirkka Forsberg
Taitaa-sana on kiehtova. Sen synonyymeistä tutuimpia ovat; osata, pystyä, voida, kyetä ja hallita. Kun ihminen taitaa jonkin asian, hän on saattanut itsensä tiedon ja tekemisen avulla taitavaksi. Oppiva ihminen osoittaa todelliset taitonsa. Opiston uusi nimi voisikin olla SaTaito-opisto tai lyhyempi SaTaito.
27. kesäkuu 2017 - 0:49Leila Aalto
Edellisestä tuli mieleen Satataito. Punkalaidun vaan kuuluu Pirkanmaahan, mutta on ex-satakuntalainen kuitenkin.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.