Honkapirtti täyttyi pelargoniaharrastajista

09.04.2018 - 06:34 Senni Valiola
Rinkin puutarhan Tiina Niittynen pitää eniten vanhoista suomalaisista pelargonialajeista. Tapahtuman järjestäjä ja ideoija vinkkasi, että Pelargoniapäivistä tehtäisiin vuosittainen perinne.

–Pelargoniapäivät-tapahtuma on sujunut todella hyvin. En ole ehtinyt katsoa, paljonko väkeä on käynyt, mutta Honkapirtin tupa on ollut aivan täynnä koko päivän. Varmasti parisataa kävijää on mennyt rikki, Pelargoniapäivien ideoija ja järjestäjä Tiina Niittynen iloitsi.
–Innokkaimmat harrastat ovat tulleet kauempaa ja paikalla on ollut muitakin, kuin vain harrastelijoita, se on mahtavaa. Pelargoniapäivät on kaikille niille, joita ne vähänkin kiinnostavat.

 

Lisää Huhtamon Honkapirtillä järjestetystä tapahtumasta
tämän viikon Lauttakylä-lehdessä ja digilehdessä.

Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

KOMMENTIT
10. huhtikuu 2018 - 16:51Nimimerkki: Pelargonisti
Pelargoni on kasvilaji, jonka nimi kirjoitetaan ilman loppu-aata. Pelargonilajikkeet ovat muunnoksia ja risteytyksiä eri pelargonilajeista - niitä on kymmeniätuhansia erilaisia. Hoidetaan siis pelargoneja, ei pelargonioita!

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.