Äänestäjiä tasaisena virtana

09.04.2017 - 12:36 Satu Ojala
Tiina ja Jukka Pakkanen kävivät antamassa äänensä puolen päivän aikaan. Heidän äänestyskelpoisuuden tarkastivat Timo Hälli ja Hannele Isaksson.

Kuntavaalien varsinainen vaalipäivä on tuonut äänestäjiä uurnille Huittisissa tasaisena virtana. Puoleen päivään mennessä äänestäjiä oli käynyt keskustan kolmella äänestysalueella noin 600.
Tiina ja Jukka Pakkanen ovat ahkeria äänestäjiä.
-Tämä on meille tapa. Ainoastaan kerran on jäänyt äänestämättä. Muutimme silloin Huittisiin Punkalaitumelta ja meidän olisi pitänyt mennä äänestämään vanhaan kotikuntaan, kertoo Jukka Pakkanen.

Äänestäminen varsinaisena vaalipäivänä on perinne.
-Se tekee tästä päivästä vaalipäivän. Ehdokas löytyi aika helposti. Tiina sanoi ketä äänestän, mutta ei hän tuonne koppiin minun kanssani päässyt, velmuilee Jukka Pakkanen.

Vaalihuoneistot ovat avoinna iltakahdeksaan asti. Lauttakylä-lehti seuraa Huittisten ja Sastamalan tuloslaskentaa ja uutisoi laskennan kulkua ja tulosta verkkosivuilla. 

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.