Verotuspäätöksiä postitetaan

03.09.2010 - 07:37 Minna Karru

Verotuspäätösten postitus on alkanut. Osa asiakkaista on jo saanut korjatun verotuspäätöksen vuodelta 2009. Viimeisetkin verotuspäätökset ovat asiakkailla lokakuun loppuun mennessä.

Keväällä lähetettiin noin viidelle miljoonalle asiakkaalle esitäytetty veroilmoitus ja sen mukana verotuspäätös. Esitäytettyä veroilmoitusta täydensi ja korjasi noin 30 prosenttia asiakkaista.
Uusi veropäätös lähetetään nyt heille, jotka täydensivät tai korjasivat esitäytettyä veroilmoitusta. Muille ei lähetetä uutta verotuspäätöstä. Heille keväällä esitäytetyn veroilmoituksen mukana lähetetty verotuspäätös ja mahdolliset tilisiirtolomakkeet ovat lopullisia.

Jäännösveron eräpäivät ovat 1.12.2010 ja 1.2.2011. Veronpalautukset maksetaan saajan pankkitilille 3.12.

Verohallinto muistuttaa, että se ei toimi yhteistyössä pikalainoja myöntävien yritysten kanssa. Asia on noussut esille viime päivinä, jolloin pikavippejä myöntävät yritykset ovat ryhtyneet markkinoimaan pikalainoja veronpalautusta vastaan.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.