MyHuittinen on uusi ikkuna Huittisiin

09.01.2019 - 11:47 Marja-Liisa Hakanen
MyHuittinen-paikallisportaali kertoo kaupungista monipuolisesti omille asukkaille, matkailijoille ja muille kiinnostuneille. Kuvakaappaus MyHuittinen-portaalista.

Huittisten elinvoimajohtaja Riikka Peippo on innoissaan. Syynä on paikallisportaali MyHuittinen, joka on kokonaan uusi ikkuna kaupungin palvelutarjontaan ja elämänmenoon.

–Viime vuonna tuli moneen otteeseen esille, että kaupungilta toivotaan parempaa kokonaismarkkinointia. Myös kaupunki halusi saada nettisivuilleen kattavampaa markkinointia esimerkiksi Huittisten palvelutarjonnasta sekä harrastamisen ja asumisen mahdollisuuksista. MyHuittinen -sivusto vastaa nyt mainiosti näihin tarpeisiin, Peippo toteaa.

Hänen mukaansa kokonaismarkkinointia tarvitaan, sillä kun joku esimerkiksi myy asuntoaan, hän myy samalla asumista. Samalla tavalla yrityksiä kiinnostaa, millainen on paikkakunta, jonne sijoittumista kenties harkitaan.

–Kaupunki julkaisee uudella sivustolla mielenkiintoisia artikkeleita ja hyviä kuvia, joilla näitä asioita, esimerkiksi juuri asumista tai yritysten sijoittumismahdollisuuksia markkinoidaan. Tämä on uusi, raikas portaali, jossa Huittisten monipuolisuus tulee esiin modernilla tavalla.

MyHuittinen sivusto on suunnattu sekä oman kaupungin asukkaille että muille kiinnostuneille.

–Yritysten ja muiden toimijoiden lisäksi myös yhdistykset pääsevät mukaan MyHuittiseen. Yhdistystoiminta luo yhteisöllisyyttä ja on tärkeää koko kaupungin kannalta.

Sivustolla on tapahtumakalenteri, jossa julkaistaan sekä yritysten kaupallisia tapahtumailmoituksia että esimerkiksi yhdistysten tapahtumia. 

 

Paikallisuutta laajasti kokoava palvelu

Uuden paikallisportaalin on suunnitellut ja toteuttanut Huittisten Sanomalehti Oy:n mainostoimisto Huiman tiimi.

Työ lähti liikkeelle paitsi kaupungin tarpeista, myös yhtiön omista tarpeista uudistaa Palveleva Huittinen -portaalia.

–Palvelevasta Huittisesta saatiin hyviä kokemuksia, mutta MyHuittinen on aivan uudenlainen, vielä laajemmin paikallisuutta kokoava palvelu. Kaupungin mukanaolo portaalissa on erittäin merkittävä asia, Huittisten Sanomalehti Oy:n toimitusjohtaja Olli Ristimäki toteaa.

 

 

 

Lue jutut loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.