LP Vampulalle vahvistus Brasiliasta

09.01.2018 - 20:00 Satu Ojala
Estephanie Ferreira eli pelaajanimeltään Naryana voidaan nähdä LP Vampulan joukkueessa jo sunnuntain kotipelissä, jolloin vastustajana on Pölkky Kuusamosta.

Naryana saapuu Huittisiin huomenna.
LP Vampula Huittinen on solminut tryout-sopimuksen brasilialaispelaaja Estephanie Ferreiran eli Naryanan kanssa.
–Naryana on Huittisissa tänään illalla ja try out kestää enintään viikon. Mikäli kaikki on niin kuin taustatyön pohjalta voimme olettaa, niin teemme hänen kanssaan loppukautta koskevan sopimuksen. Mikäli kaikki onnistuu nappiin, on mahdollista, että hänet nähdään joukkueen mukana jo sunnuntaina 14. tammikuuta Pölkky Kuusamoa vastaan pelattavassa kotiottelussa, kertoo LP Vampulan manageri Timo Talvitie.
Naryana on 179-senttinen yleispelaaja. Hän on syntynyt Brasiliassa. Aiemmilta vuosilta hänellä on kokemusta myös maailman kovatasoisimpiin kuuluvasta Brasilian superliigasta.
–Taustojen tarkastelun pohjalta uskomme, että hänellä on yleispelaajana annettavaa nuorelle joukkueellemme paljon muun muassa erinomaisen aloitusten vastaanottotaitonsa sekä vahvan hyökkäyspelaamisen kautta.
–Mikäli testijakso osoittaa hänen olevan sopimuksen veroinen, niin Sarah Blomgren saa rinnalleen toisen ulkomaalaispelaajan. LP Vampula on siitä huolimatta Nurmon kanssa kotimaisin mestaruusliigajoukkue, koska muilla joukkueilla on 3–4 ulkomaalaisvahvistusta riveissään, toteaa Talvitie.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.