Huittisten S-market uusitaan loppuvuoden aikana

08.06.2017 - 13:20 Antti Salminen
Satakunnan Osuuskauppa juhlisti 100-vuotista taivaltaan iltamissa Huittisissa keskiviikkona. Toimitusjohtaja Harri Tuomi iloitsi hyvästä säästä ja markkinatunnelmasta.

Satakunnan Osuuskauppa aikoo saneerata Huittisten S-marketin loppuvuoden aikana. Myymälää ei laajenneta, mutta se saa uuden ilmeen.

–Huittisten S-marketin liiketoiminta tullaan uusimaan tämän vuoden syksyllä.. Esimerkiksi kylmälaitteet uusitaan ja myymälään tuodaan uutta tekniikkaa. Valikoimia tullaan samanaikaisesti kehittämään asiakkaiden toiveiden pohjalta, toimitusjohtaja Harri Tuomi paljastaa.

Tarkkaa aikataulua ei ole vielä tiedossa, mutta Tuomen mukaan saneeraus pyritään saamaan valmiiksi tämän vuoden puolella. S-marketin ohella Satakunnan Osuuskauppa omistaa Huittisissa ABC:n ja Karla-autohuoltamon. Osuuskaupalle kuuluu Harri Tuomen mukaan Huittisissa hyvää.

–Laajennetut aukioloajat ja halpuutus ovat tuoneet ruokakaupalle hyvää kehitystä. ABC 2-tien varressa voi hyvin, siellä ravintolamyynti kehittyy ja polttonesteiden myynti on vahvassa kasvussa. Myös Karlan autohuoltotoiminta on saatu kehittymään, Tuomi iloitsee.

Harri Tuomi kertoi Satakunnan Osuuskaupan kuulumisista keskiviikkona Huittisissa Satakunnan Osuuskaupan iltamissa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.