Rallin järjestäjille tunnustus parhaasta osakilpailusta

08.01.2017 - 17:06 toimitus
Mestareiden Illassa Jyväskylässä annetun ”pytyn” vastaanottivat Sastamalan AU:n Jari Tuomisto (vas.) ja Huittisten UA:n Ari-Pekka Saarinen. (kuva Janika Ihanamäki)

Huittisten Urheiluautoilijoiden ja Sastamalan Autourheilijoiden  järjestämä Enset Oy SM-Ralli sai parhaiten järjestetyn SM-rallisarjan osakilpailun  palkinnon Autourheilun kansallisen keskusliitto AKK Motorsportin järjestämässä autourheilun mitaligaalassa Mestareiden illassa Jyväskylässä. 
Palkinnon saajan valitsivat rallin kilpailijat. SM-rallin osakilpailuja ajetaan kuusi.

Osakilpailu ajettiin Huittisten ja Sastamalan sorateillä viime vuoden kesäkuussa. Se sisälsi yhdeksän yhteensä 119 kilometriä käsittävää erikoiskoetta.
Mukana oli 121 kuljettajaparia eri kilpailuluokissa.
SM-rallia ajettiin tällä seudulla ensimmäistä kertaa ja järjestäjätkin olivat ensikertalaisia.

-Tämä on huikea tunnustus. Ponnistus oli meille ensikertalaisille iso. Oli satoja ihmisiä mukana järjestelyissä ja yhteistyössä kilpailun tekemiseksi, Huittisten Urheiluautoilijoiden Ari-Pekka Saarinen ja Sastamalan Autourheilijoiden Jari Tuomisto sanovat.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.