Porissa Red Bull Super Hit-turnaus

14.07.2010 - 07:21 Minna Karru

Pori on yksi peliseisakki Red Bull Super Hit  -kiertueella. Lisäksi turnauksia pelataan Sotkamossa, Kouvolassa ja Jyväskylässä. Porin pesäpallostadionilla tapahtuu elokuun loppupuolella.
Red Bull Super Hit sisältää samoja peruselementtejä kuin Tahko Pihkalan 1900-luvun alussa kehittämässä pesäpallossa. Pelaajilta odotetaan tarkkoja lyöntejä, hyvää syöttökättä, nopeita jalkoja sekä taktiikkaa.
Pelissä on kaksi vuoroparia. Sisävuorossa oleva kolmihenkinen joukkue kerää pisteitä lyömällä palloja eriarvoisiin maaleihin, joita ulkovuorossa oleva kolmihenkinen joukkue puolustaa. Sisävuoron pelaajat syöttävät toisilleen tavoitteenaan lyödä mahdollisimman moneen ulkokentän maaliin. Ulkokentän joukkue puolustaa maaleja ottaen koppeja, syöksyen ja estäen pallon osumista maaleihin. Kummallakin joukkueella on sisävuoronsa aikana 24 palloa käytettävissä. Pelin voittaja on eniten pisteitä kerännyt joukkue.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.