Senioritalon rakentaminen alkoi Huittisissa

07.09.2016 - 09:06 Satu Ojala
Asunto Oy Viialanhovin rakentaminen pääsee vauhtiin lähipäivinä, lupaavat urakoitsija, Me-diatrafficin toimitusjohtaja Mika Satola ja Asunto Oy Viialanhovin hallituksen jäsen Pentti Setälä.

Huittisiin jo useamman vuoden ajan suunniteltu senioritalohanke etenee. Maanantaina tontille tuotiin aidat ja rakennus merkittiin maastoon. Maata kuoritaan jo lähipäivinä ja rakennustyöt jatkuvat saman tien. Tontti paalutetaan ja täytetään niin, että rakennusten asemakorkeus nousee merkittävästi. Asuinkerrostalo ja palvelukeskus ovat muuttovalmiita ensi vuoden aikana.
–Asunto Oy Viialanhovin rakennuslupa oli lainvoimainen elokuun puolivälissä. Kesälomat ja rakentajan muut projektit vaikuttivat siihen, että rakentaminen pääsee nyt alkamaan, sanoo Asunto Oy Viialanhovin hallituksen jäsen Pentti Setälä.
Asunto Oy Viialanhovi toimii hankkeen rakennuttajana ja se tehdään kokonaan huittislaisin voimin. Rakentajana on Mediatraffic, sähkötyöt urakoi Sähköliike E.J. Lehto ja LVIS-työt Metalli ja Lvi Lundgren.

–Senioritalo on tarkoitettu yli 60-vuotiaille henkilöille. Kuka tahansa tämän virstanpylvään ylittänyt voi ostaa asunnon ja asukas maksaa vain niistä palveluista, joita hän käyttää. Asunnon hankkiminen ei edellytä palvelujen ostamista, korostaa hankkeen ideoinut ja maaliin vievä Pentti Setälä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.