Huittisissa 103 ekaluokkalaista

07.08.2018 - 05:19 Sari Mäkelä
Vauvasta asti toisensa tunteneet, kuusivuotiaat Aino Kaitanen (edessä) ja Lilli Pöyri kävivät esikoulun Lauttakylän koulussa, mutta ekalle luokalle Aino menee Loiman kouluun ja Lilli Suttilan kouluun. (Kuva: Helena Kaitanen)

 

Torstaiaamuna on jälleen vilinää aamuliikenteessä, kun koulut alkavat Huittisissa kello 8.30.

Koulutaipaleensa aloittavia on Huittisissa kaikkiaan 103. Heistä Lauttakylän koulun ekaluokkalaisia on 55, Loiman koulun 6, Sallilan koulun 11, Sammun koulun 22 ja Suttilan koulun 9.

Alkavalla kaudella Lauttakylän koulussa on Lautta I ja II mukaan laskettuna kaikkiaan 341 oppilasta. Määrä on noussut kymmenellä viime vuodesta.

Huittisten pienemmissä kouluissa oppilasmäärät ovat pysyneet hyvin ennallaan. Loimassa on 49 oppilasta, Sallilassa 77, Sammussa 126 ja Suttilassa 55.

Pellonpuiston koulussa on 324 oppilasta, joista 96 on seiskaluokkalaisia. Kokonaismäärässä on kymmenen nousu viime vuoteen verrattuna.

Myös Sastamalassa koulut alkavat torstaina.

 

 

 

Lue ekaluokkalaisten ajatuksia tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.