Eeva Puukka LP Vampulan liigajoukkueeseen

07.06.2016 - 16:00 Toimitus

Eeva Puukka LP-Vampulan vahvuuteen
Lentopallon naisten mestaruusliigassa pelaava Lp-Vampula on jälleen sopinut uuden pelaajasopimuksen. Joukkueeseen siirtyy Eeva Puukka, joka on Loimaan Jankon kasvatteja. Loimaalta hän lähti aikoinaan Someron Pallon silloiseen mestaruusliigajoukkueeseen. LP Vampulaan 185-senttinen keskitorjuja siirtyy Oriveden Ponnistuksesta, jonka luottopelaaja hän on ollut useita kausia. Puukka on kuulunut myös maajoukkueeseen yli 300 mestaruusliigassa pelatun ottelun ohessa.
–Olen kaksi kautta seurannut huittislaisten pelejä verkon vastakkaiselta puolelta.ja LP Vampulan voittaminen on ollut todella kovan työn takana, eikä siinä olla aina onnistuttukaan, kommentoi Puukka.
–Eeva tuo valtaisan määrän kokemusta ja osaamista joukkueen keskitorjujaosastolle, joten odotamme innolla hänen pelaamistaan LP Vampulan paidassa, joukkueen manageri Timo Talvitie toteaa. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.