Taidetoimikunnalta hyvinvointirahaa

16.06.2010 - 05:03 Minna Karru

Satakunnan taidetoimikunta myönsi reilut 76 000 euroa kulttuurin ja taiteen hyvinvointipalveluihin.

Rahaa sai Euran kunta senioritoimintaan, Eurajoen kunta paikallishistorian kulttuurikierroksiin ikäihmisille ja Nakkilan kunta vanhuksille ja lapsille suunnattuun kulttuuritoimintaan.
Porin lastenkulttuurikeskus ja Satakunnan lastenkulttuuriverkosto saivat rahaa vauvojen värikylpy -toiminnan laajentamiseen, Rauman kaupunki kirjallisuuden elävöittämiseen ja ikäihmisten ja koululaisten lukemaan innostamiseen ja Satakunnan Elävän Kuvan Keskus tuotantojärjestäjän palkkaamiseen.

Rahaa myönnettiin myös Porin taiteen ja median laitokselle taiteen uudet muodot -hankkeeseen, Kuvataide Kankaanpäälle ohjaajan palkkaamiseksi hoiva-alan taidetyöpajoihin. Rakastajat-teatteriryhmän kannatus ry sai rahaa työhyvinvointikoulutuskonseptin toteuttamiseen.
Kuvataide Kankaanpää sai myös rahaa selvitystyöhön, jossa kartoitetaan alueellisen taidekoulutuksen ja kuntoutuspalvelut yhdistävän senioritoiminnan mahdollisuuksia.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.