Rattijuoppoja Tulkkilantiellä

13.06.2010 - 10:02 Sirpa Mähkä

Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen kirjattiin ilmoitukseen nimikkeiksi, kun Kokemäen Tulkkilantiellä mies törmäsi toiseen ajoneuvoon henkilöautolla sunnuntaina yöllä.

Kuorma-auton perälevy oli lastauksen takia alhaalla ja siihen 1960-luvun alkupuolella syntynyt kokemäkeläismies törmäsi ja jatkoi kävellen matkaansa. Poliisi tavoitti miehen pian tapahtuneen jälkeen.

Samalla kadulla tunti edellisen jälkeen, eli kello puoli neljän aikaan yöllä ajeli kortiton 1986 syntynyt mies henkilöautolla. Hänet tavoitettiin kotoaan ja puhalluskokeen tulos oli 1,9 promillea. Häntä epäillään myös ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta. 

Poliisilla oli kiireinen viikonloppu. Muun muassa TUlkkilan yö työllisti. Eräät juhlijat innostuivat riehaantumaan siksi paljon, että poliisi joutui laittamaan useita henkilöitä pahnoille selviämään.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.