Yritysten on kehityttävä ketterästi

06.12.2018 - 05:28 Marja-Liisa Hakanen
–Meillä on ollut työntäyteinen, hieno vuosi. Tekemistä riittää, sillä elinkeinoelämän muutosvauhti on hurja, Minna Nore toteaa.

Satakunnan kauppakamarilla on ollut vilkas vuosi. Toimitusjohtaja Minna Nore kertoo, että kauppakamarissa on muun muassa tehty vaikuttamissuunnitelma ensi vuodelle sekä panostettu valiokuntatyöskentelyn kehittämiseen.

–Vaikuttaminen ja verkostoituminen ovat kauppakamarin ydintehtäviä. Niitä tarvitaan, jotta elinkeinoelämän ääni saadaan kuuluviin sille tärkeissä asioissa, Nore toteaa.

Tärkeitä asioita riittää, sillä elinkeinoelämän muutosvauhti on hurja. Nore korostaa, että yritysten on uudistuttava ja kehitettävä toimintaansa ketterästi, jos ne aikovat pysyä mukana vauhdissa.

Satakunnan kauppakamari on kumppani, sparraaja ja kouluttaja, joka auttaa yrityksiä löytämään uusia kehityspolkuja. Tällä hetkellä se tekee töitä muun muassa digitalisaation edistämiseksi.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.