Huittisiin kaavaillaan syksyksi tuotekehitystyön koulutusjaksoa

06.06.2018 - 05:23 Minna Karru
–Yritys kasvuun palvelua tai tuotetta kehittämällä, toteavat Rastorin asiakasratkaisupäällik-kö Marjaana Roth (vas.), Sasky koulutuskuntayhtymän koulutuspäällikkö Kimmo Rintala ja kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo.

–Kaikki alkaa kehittämisideasta, totesivat asiakasratkaisupäällikkö Marjaana Roth Rastorista ja koulutuspäällikkö Kimmo Rintala Sasky koulutuskuntayhtymästä, kun Huittisten elinvoimaseminaarissa puhuivat paikkakunnalle kaavaillusta tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoon johtavasta koulutuksesta.
–Koulutus on suunnattu liiketoiminnan kehittämisestä vastaaville esimiehille ja yrittäjille sekä tuote- tai palvelukehitystehtävissä toimiville, he totesivat.

–Mikäli kiinnostusta ilmenee, koulutusjakson startti on lokakuussa. Koulutus toteutetaan monimuotoisena, se koostuu koulutuspäivistä, etäopiskelusta ja työssä tapahtuvasta oppimisesta. Koulutuksen lähipäiviä on reilut kymmenen, Roth totesi.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.