Nordean Huittisten konttori muuttaa Harjavaltaan

06.05.2017 - 10:37 Sari Mäkelä

Nordean Huittisten konttori sulkee ovensa ja muuttaa Harjavallan konttorin tiloihin 1. kesäkuuta. Harjavallassa neuvontapalveluita tarjotaan ajanvarauksella ja uutena vaihtoehtona Huittisten konttorin asiakkaat voivat tavata myös neuvojan verkkotapaamisessa.

–Asiakkaiden asiointitavat ja pankkipalveluiden käyttö sekä tarpeet ovat muuttuneet paljon viime vuosien aikana. Monet asiat halutaan nyt tehdä itse mobiili- ja verkkopankissa tai maksukorteilla. Konttorissa tapaamisissa on nykyisin kyse pääasiassa neuvonnasta esimerkiksi säästämiseen tai asunnon ostamiseen liittyen. Nykyisin asiakas voi valita haluaako käydä neuvottelun pankin tiloissa tai vaikkapa kotoa käsin verkkotapaamisena. Alkuvuonna jo joka viides asuntolaina on sovittu verkkotapaamisessa, sanoo Nordean Sata-Hämeen aluejohtaja Elina Lampinen.

Hän sanoo, että pankin perinteiset aukioloajat on koettu jossain määrin hankaliksi, eikä konttorille saapuminenkaan ole aina mutkatonta. Siksi mahdollisuuksia verkkotapaamisiin on lisätty.
–Neuvottelun voi käydä arkisin iltaan asti tai lauantaina. Verkkotapaamiseen on mahdollisuus myös silloin, kun asiakas haluaa asioida tutun pankkineuvojan kanssa. Tällöin tapaaminen on mahdollista henkilön työvuorojen mukaan. Asiakkaalle verkkotapaaminen on myös teknisesti helppo. Puhelinsoitto ja verkkopankkiin kirjautuminen riittää. Neuvojamme auttaa tapaamisen aluksi tästä eteenpäin, kertoo Elina Lampinen.

KOMMENTIT
8. toukokuu 2017 - 19:40esko kulmanen
Tuo koskee yksityis asiakkaan konttoria,yritys pankki säilynee toisessa kerroksessa Huittisissa??
9. toukokuu 2017 - 13:01Minna Karru
-Yrityspalveluissa toimivien henkilöiden työpisteet on tarkoitus säilyttää Huittisissa jatkossakin, toteaa Nordean Satakunnan yrityksyksikön johtaja Janne Fält.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.