Seurahuone herää taas henkiin

06.03.2019 - 05:13 Mikko Perttunen
Seurahuoneen tilat ovat Tella Voutilaisen mukaan hyvässä kunnossa, eikä isompaan remonttiin ole ainakaan tällä hetkellä tarvetta.

Huittisten Seurahuone aukeaa taas pääsiäisenä. Perinteikkäällä paikalla toimintaa lähtevät pyörittämään samalla kadulla sijaitsevan Sinisen Karhun yrittäjä Tella Voutilainen sekä Vammalan Seurahuoneen Mikko Mäkelä.

−Vaikka firmat ovat omia, teemme tiivistä yhteistyötä monella saralla, niin myös Huittisten Seurahuoneella, Voutilainen sanoo. Voutilainen pyörittää Sinisen Karhun ja Vammalan Seurahuoneen yhteydessä olevan Pub Dublinin lisäksi myös Ravintola Punka Punkalaitumella ja kesäisin Karkun baaria Sastamalassa.

Seurahuoneen aukeamisen myötä Sininen Karhu lopettaa ja sen liiketoiminta siirtyy Seurahuoneelle.

Seurahuoneen kiinteistö on ollut hiljainen viime vuoden lopulta lähtien, kun vajaat pari vuotta paikalla yrittänyt Lumiainen laittoi pillit pussiin Huittisissa. (..)

−Edeltäjillä ei yökerhotoimintaa ollut, meillä tulee perjantaina ja lauantaina olemaan paikka neljään saakka auki; Voutilainen kertoo. (..)

Saparofestarit viettäisi tänä vuonna kymmenvuotisjuhlaansa, ja nekin pyritään Voutilaisen mukaan järjestämään.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

KOMMENTIT
24. maaliskuu 2019 - 8:15Nimimerkki: MollaMaija
Hyvä juttu!Toisaallakin aloittelin keskustelua myös varttuneemnalle väelle yhtä iltaa viikossa. Ikivihreitä karaokeiltana. Kunnon tanssilattia.Ja komeaäänisiä meiltä löytyy. Mikä mukavanpaa olis, kun tässä lähellä paikka kuunnella, laulaa ja muistella vanhoja kunnon kipaleita.Tavata muita ikäisiämme. Mikä parasta, poistuisi yksinäisyys! On mitä odottaa,edes kerran viikossa taas tavattaisiin?! Eikä tarvitsisi mennä matkojen päähän. Jos voisin, toteuttaisin tämän heti.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.