LP Vampulalle neljä tärkeää pistettä viikonlopusta

06.03.2016 - 20:21 Marja-Liisa Hakanen

LP Vampula Huittinen kohtasi tänään sunnuntaina naisten lentopallon mestaruusliigassa Pieksämäki Volleyn tämän kotisalissa. Ottelun ensimmäisessä erässä LP Vampula lähti liikkeelle rennolla pelillä otti erävoiton selkein numeroin 20-25. Toisessa erässä LP Vampulalla oli vaikeuksia vastaanoton kanssa ja Pieksämäki sai näin vahvan syöttöputken kulkemaan. Ero kasvoi liian suureksi, jotta sen olisi voinut kuroa umpeen ja Pieksämäki vei erän 25-11.
Kolmannessa erässä joukkueet taistelivat tasaisesti, mutta LP Vampula teki omia virheitä, joiden määrä kasvoi erän loppua kohti. Pieksämäki kuittasi erän nimiinsä 25-11.
Neljännessä erässä LP Vampulan vastaanotto oli kohdallaan ja hyökkäyspelikin sujui. Vampula vei erän selkeästi 17-25.
Viidennessä erässä mentiin vuorotahtiin tilanteeseen 8-8.  Sen jälkeen Vampulan hyökkäyspeli pehmeni ja erä Pieksämäelle 15-12.
Vieraskiertueellaan LP Vampula Huittinen saavutti kuitenkin tärkeät neljä pistettä ja on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.