Poliisilla vilkas lauantaiyö

17.05.2010 - 08:17 Satu Ojala

Satakunnan poliisilaitoksen alueella oli ilmeisesti lämpimän sään vuoksi erittäin vilkas lauantain ja sunnuntain välinen yö. Hälytystehtäviä poliisi sai päivän ja yön aikana runsaat 200, joista kirjattiin useita pahoinpitely- ja vahingontekoilmoituksia. Rattijuoppoja tavattiin kahdeksan ja kaksi liikennevahinkoa.

Porissa Radioasemantiellä  mopoautolla liikkeellä ollut tyttö kertoi, että häntä vastaan oli tullut kovalla vauhdilla punainen auto. Välttääkseen yhteentörmäyksen, oli kuljettaja paniikissa peruuttanut mopoauton ojaan. Kuljettaja ja matkustaja ollut tyttö kuljetettiin terveyskeskukseen tarkistuttamaan lieviä vammoja. Jos jollakin on tietoa tästä punaisesta autosta, voi soittaa tietonsa poliisille 02-6237654.

Porissa Liinaharjantien ja Viljantien risteyksessä vähän ennen puoltayötä henkilöautoilija kääntyi Liinaharjantieltä vasemmalle Viljantielle, kun Liinaharjantietä suoraan ajanut mopoilija törmäsi henkilöauton keulaan. Mopoilija lensi tuulilasin kautta katuun ja loukkasi toista jalkaansa, toista kätään ja päätänsä. Hänet kuljettettiin keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.