Poliisilla riitti kiireitä

13.05.2010 - 16:08 Sirpa Mähkä

Keskiviikkona aamulla Merikarvialla Vaasantien ja Siikaistentien risteyksessä stop -merkin takaa rekan eteen tulleen henkilöauton kuljettaja vietiin sairaalahoitoon. 

Keskiviikkona puoliltapäivin Raumalla Eteläkadulla poliisi pysäytti 1975 syntyneen raumalaismiehen, joka oli hetkeä aiemmin ottanut luvatta käyttöönsä henkilöauton.

Mies puhalsi alkometriin lukeman 2,48 promillea. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja ajoneuvo oli katsastamaton ja siitä oli ajoneuvovero maksamatta.

Alkuillasta keskiviikkona Raumalla Aittakarinkadulla 1972 syntynyt mies syyllistyi törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Keskustan 40 kilometrin nopeusrajoitusalueella hänelle miattiin ajonopeudeksi 83 kilometriä tunnissa.

Keskiviikkona iltamyöhällä Porissa Joukahaisentiellä mopoili 1992 syntynyt nuorimies. Poliisin hänelle suorittaman puhalluskokeen tulos oli 2 promillea. Törkeän rattijuopumuksen lisäksi mopon kuljettajaa epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.