Tallityömaalla täysi tohina

05.12.2018 - 05:27 Mikko Perttunen
Vanhan kirjastoautotallin remppa alkoi marraskuun alussa. Rakennuspäällikkö Arto Suuniitty (oik.) kertoo, että valmista pitäisi tulla kevättalvella. Suuniityn kanssa keskustelee vastaava työnjohtaja Jarmo Aaltonen, vasemmalla työn touhussa Juha Virtanen.

Huittisten pääkirjastossa monta vuotta tyhjillään ollut entinen kirjastoauton talli alkaa vihdoin muuntautua nuorison käyttöön. Nuorison syrjäytymisen ehkäisemiseksi jätetystä 338 000 euron perinnöstä tilan rakentamiskuluihin ja AV-tekniikkaan on kohdistettu 219 220 euroa.

−Tila on ihan hyvässä kunnossa, varsinkin jos miettii, mikä sen käyttötarkoitus on ollut aiemmin, rakennuspäällikkö Arto Suuniitty sanoo.

Tilaan tullaan tekemään muun muassa ilmanvaihto- ja sähkötöitä ja pinnat laitetaan kuntoon uutta käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Tulossa on esimerkiksi väliverhoja, esiintymiskorokkeita ja multimediaprojektoreita, kaikkea, mitä nuoret voivat tänä päivänä tarvita vaikkapa esittävässä taiteessa. (..)

Remontti alkoi marraskuun alussa. Tilan on tarkoitus olla valmis maaliskuuhun mennessä.

 

 

 

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.