Immonen Keskustanuorten liittohallitukseen – Politiikalla pystyy vaikuttamaan

05.11.2019 - 05:29 Satu Ojala
–Haluan pitää jalat maassa ja tehdä nöyränä niitä tehtäviä, joita minulle on uskottu, sanoo Joonas Immonen. Hän lupaa pysyä huittislaisena kesän jälkeenkin, vaikka lähtisi opiskele-maan muualle.

Politiikasta pari vuotta sitten kiinnostunut huittislainen Joonas Immonen on melkoisessa nousukiidossa.

Hänen vaikuttajan uransa alkoi Huittisten nuorisovaltuustossa, jossa hän oli viime vuoden loppuun asti varapuheenjohtajana. Reilut kaksi vuotta sitten pidetyissä kuntavaaleissa hän oli liian nuori ehdokkaaksi. Nyt hän kuitenkin on oman puolueensa eli keskustan edustajana kaupunginhallituksessa.

Vuosi sitten pidetyissä seurakuntavaaleissa hänet valittiin Huittisten kirkkovaltuustoon ja samalla heltisi jäsenyys seurakunnan jumalanpalvelus- ja musiikkityön sekä kasvatustyön vastuuryhmissä. Kevään eduskuntavaaleissa hän toimi Martin Ylikännön (kesk) vaalipäällikkönä.

Pari viikkoa sitten Joonas Immonen valittiin Keskustanuorten liittohallituksen jäseneksi. Pesti on kaksivuotinen ja se alkaa ensi vuoden alussa. Immonen valittiin liittohallitukseen 110 äänellä, kaikkiaan vaalissa annettiin 138 ääntä.

–Se on iso vaikuttamisen paikka myös valtakunnanpolitiikkaan. Onhan Keskustanuorten järjestö Suomen suurin poliittinen nuorisojärjestö.

–Olen aina ollut kiinnostunut vaikuttamisesta. Epäkohtia ei saada korjatuksi, jos niihin ei puututa.

–Kaikki on politiikkaa. Se on se ainoa keino, jolla asioihin pystytään vaikuttamaan.

 

 

Lue juttu loppuun Lauttakylä-lehden numerosta 45 (6.11.2019).
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.