Senioreille oma messutapahtuma Huittisissa

05.11.2015 - 11:01 Marja-Liisa Hakanen
Datanomiopiskelijat Aleksi Karinen (vas.), Florian Mikkola, Jani Vuorio ja Tiia Luoti sekä hei-dän opettajansa Jan Tuominen (toinen vas.) toivovat, että seniorit tulisivat messuilla rohke-asti kysymään neuvoa esimerkiksi tabletin, tietokoneen tai älypuhel

Huittisissa järjestetään lauantaina 21. marraskuuta senioreille suunnattu messutapahtuma, jonka teemana ovat hyvinvointi, matkailu ja esteettömyys.
–Seniorit ovat tänä päivänä hyvin aktiivista väkeä. Messuilla tarjotaan heille monipuolisesti tietoa muun muassa seniorimatkailuun, sosiaaliseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä esteettömyyteen liittyvistä asioista. Mukaan on tulossa 35 näytteilleasettajaa, kertoo Huittisten kaupungin ja Satakunnan ammattikorkeakoulun yritysyhteistyökoordinaattori Mikko Lehtonen. 
Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskuksessa pidettävän tapahtuman järjestelyissä ovat mu-kana ammattikorkeakoulu ja Satakunnan koulutuskuntayhtymä.
Saskyn datanomiopiskelijat pitävät tapahtumassa digisenioripajaa, jossa opastetaan muun muassa tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttöä.
–Juridiikan työpajassa taas ammattikorkeakoulun juridiikan opiskelijat jakavat tietoa muun muassa perintöoikeudesta ja edunvalvonnasta, Lehtonen sanoo.
Saskyn merkonomiopiskelijat osallistuvat tapahtuman markkinointiin ja muihin käytännön järjestelyihin.
Seniorimessut ovat osa Satakunnan ammattikorkeakoulun Sosiaalinen kampus -hanketta, jota koordinoi oppilaitoksen Kankaanpään yksikkö.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.