Rajaniemistä Wanhan WPK:n uudet omistajat

05.07.2016 - 08:00 Marja-Liisa Hakanen
–Wanhan WPK:n toiminta jatkuu samalla hyvällä konseptilla, Niko ja Anna Rajaniemi lupaavat.

Huittisissa toimiva ravintola Wanha WPK vaihtaa elokuussa omistajaa. Milla ja Kimmo Nikko myyvät yrityksensä huittislaisille Anna ja Niko Rajaniemelle. Niko Rajaniemi tunnetaan hierojana ja urheiluhierojana, mutta alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kokki. Anna Rajaniemi on työskennellyt viime vuodet Huittisten ABC:llä apulaispäällikkönä.
–Milla ja Kimmo Nikko ovat luoneet hienon konseptin, jota haluamme kunnioittaa. Jatkamme ravintolan toimintaa samalta pohjalta. Periaate on se, että ensin opetellaan ja sitten vasta sovelletaan. Totta kai uusiakin ideoita on mielessä, mutta niitä toteutetaan ehkä myöhemmin, ja maltilla, Niko Rajaniemi sanoo.
Myös Ilonan maalaispuodin toiminta jatkuu entiseen tapaan. Se on Anna Rajaniemen vastuualuetta, samoin kuin asiakaspalvelu ja salin toiminta. Keittiö on Nikon valtakuntaa.
Yhdeksän vuotta Wanhaa WPK:ta luotsanneet Nikot ovat tyytyväisiä, että ravintolan jatkajiksi löytyivät uudet omistajat, jotka arvostavat paikan henkeä.
–Tällainen paikka vaatii isäntäparin, joka ymmärtää talon historian ja on vahvasti läsnä, Kimmo Nikko toteaa.
Nikot ryhtyvät broilerin sopimustuottajiksi Kronfågelille ja rakentavat Vampulaan 4 000 neliön broilerihallin, johon mahtuu 75 000 lintua. Myös kukonpoikien kasvatus jatkuu edelleen Viskilän tilalla.
–Ravintolanpito on ollut hienoa aikaa, mutta nyt on uusien asioiden vuoro, Milla ja Kimmo Nikko sanovat.
Kimmo ei kuitenkaan luovu kokintakeistaan, sillä yhteistyö Kronfågelin kanssa sisältää myös tuotekehitystyötä.
Lue lisää keskiviikon Lauttakylä-lehdestä.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.