Yhteishenki aina kilpailuissa parasta

05.04.2019 - 05:32 Pihla Kankaanpää
Taigan (kuvassa) lisäksi HVoLin joukkueita Huittisten Happy Games -kisassa olivat Celia, Saaga, Halla, Aava ja Lumie.

Tahto Areenan katsomo oli tupaten täynnä, kun hallissa voimisteltiin Happy Games -tapahtuman merkeissä. Paikalle oli saapunut yli 300 voimistelun harrastajaa kilpailemaan joko joukkuevoimistelun, tanssillisen voimistelun tai rytmisen voimistelun Stara- sarjassa tai 12–14 -vuotiaiden harrastesarjassa.

Huittisten voimistelun ja liikunnan joukkueista Celia, Taiga, Saaga ja Halla kilpailivat joukkuevoimistelun Starassa, Aava tanssillisen voimistelun Starassa ja Lumie taas harrastesarjassa. Paikallinen seura oli vahvasti edustettuna myös rytmisessä voimistelussa. (..)

Kilpailutoiminnan vastaavana Hvolissa toimiva Miia Kranni on iloinen siitä, että oma seura saa järjestettäväkseen Happy Games -tapahtuman kaltaisia isoja voimistelutapahtumia.

–On huippua, että tällainen saadaan järjestettyä. Paikalla on 332 voimistelijaa ja puitteet ovat mahtavat.

Tahto Areenan tilat voimistelumattoineen ovatkin huippuluokkaa verrattuna Hayon liikuntasaliin, jossa Hvoli on aikaisemmin kilpailuja järjestänyt.

Happy Games -tapahtuman järjestäminen ei vaatinut ulkopuolista apua. Työvoimana tapahtumassa toimivat niin Hvolin johtokunta, ohjaajat kuin voimistelijoiden vanhemmat. Kranni kehuu, että kivan porukan kanssa on hyvä ja helppo järjestää näinkin suuria tapahtumia.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.