LP-Vampulan peli ei käynnistynyt, voitto LiigaPlokille

05.03.2017 - 18:39 Timo Talvitie
LP Vampula Huittinen törmäsi LiigaPlokin torjuntaan.

LP Vampula Huittinen ei mahtanut kotikentällään mitään pihtiputaalaisvieraille. LiigaPloki vei voiton suoraan 0-3.

Huittisissa ensimmäinen erä oli tiukkaa taistelua ja pisteitä tehtailtiin tasatahtiin. Harvinaisen paljon syöttövirheitä sisältänyt erä kääntyi kuitenkin lopulta vierailijoille. Toinen erä meni kotijoukkueen virheiden avustamana hyvin pelanneelle Plokille. Kolmannessa Vampula vielä koitti pyristellä, mutta sekin kääntyi loppuerän muutaman pisteen johdosta huolimatta niukasti vieraille, joten voitto LiigaPlokille erin 0-3 (23-25, 12-25, 23-25).  

-Voimasanoja tekisi mieli käyttää. Syöttövastaanottopelissä hävisimme sata nolla ja sen myötä muutkin osa-alueet. Aivan alta riman oli pelimme tänään, totesi LP Vampulan Eeva Puukka.

Tyytyväinen ei ollut valmentaja Arttu Keränenkään.
-Hyvin osattiin sössiä tämä peli. Harmittaa melkoisesti. Me ei saatu yhtään torjuntaa, eikä puolustuspelimme ollut lähelläkään sitä mitä se on ollut. Tämä menee Kuortanetta vastaan pelatun vieraspelin tasolle. Jatkoa ajatellen nämä huonot pelit on yleensä toiminut hyvinä herättäjinä. Ellin pieni loukkaantuminen vaikutti hänen panokseensa. Bintu ja Eeva saavat tänään synninpäästön, mutta kaikki muut saavat katsoa peiliin, myös valmennus.

 

 

Uutinen päivitetty ja kuva vaihdettu klo 19.45

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.