Luja HT selvitti tiensä finaaliin

05.03.2016 - 21:46 Bobby
Kalle Mahlamäki tuulettaa tekemäänsä Luja HT:N avausosumaa. Kuva Kata Sivunen.

Lauantai-iltana Luja HT ja KuKi pelasivat toisen välieräottelun Huittisissa. Ottelu alkoi Lujan hienoisella hallinnalla, mutta maaleja kotijoukkue ei saanut aikaiseksi. Hieman ennen erän puoliväliä KuKi sai ylivoiman ja käytti sen hyväkseen. Tästä vierasjoukkue sai lisäpuhtia ja sai lopulta luotua ensimmäisessä erässä enemmän maalipaikkoja kuin kotijoukkue.
Toisen erän alussa Lujan peli oli sekaisin ja KuKi lisäsi johtoaan jo kahteen maaliin. Luja sai kuitenkin nopeasti iskettyä vastaan Kalle Mahlamäen maalilla. Tästä kotijoukkue piristyi ja tuli tasoihin ennen erän puolta väliä Esa Väisäsen hienon yksilösuorituksen turvin. Luja meni vielä johtoon ennen erän loppua, kun Antti Nurminen laukoi 3-2-maalin.
Kolmannen erän alkupuoli oli hienoisesti Lujan hallinnassa. Erän puolen välin jälkeen Väisänen onnistui toistamiseen ja Luja johti turvallisen tuntuisesti kahdella maalilla. KuKi jatkoi kuitenkin taistelua ja sai apua myös tuomareilta, heidän hylättyä Lujan viides maali. Lopussa vieraat onnistuivat vielä kaventamaan tilanteen 4-3:n, mutta ei saanut enempää osumia. Näin Luja jatkaa lohkon finaaliin, jossa vastaan asettuu EjL Eurajoelta.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.