”Hauska kokemus”

05.01.2018 - 05:31 Minna Karru
Satakunnan laulu -karaoken kuvituksena Youtube-sivulla on muun muassa peltoa ja merta. (Kuvakaappaus maakuntalaulukaraoken Youtube-sivulta.)

Suomen Kotiseutuliitto on julkaissut kaikki maakuntalaulut karaokeversioina. Valtaosan videoista toteutti musiikkikasvatusta Jyväskylän yliopistolla opiskeleva huittislaistaustainen Aleksi Bondfolk.
–Maakuntalaulukaraokeprojekti oli hauska kokemus Nautin paljon musiikin tekemisestä, se olikin hauskin osuus. Videoiden tekemisen opettelin melkein alusta projektin aikana, Bondfolk kertoo.

Bondfolkin lisäksi muutaman karaokevideon teki Jyväskylän yliopistolla opiskeleva Artturi Mäkelä. Jyväskylän yliopiston musiikin laitoksen lehtori Erja Kosonen kiittelee.
–Kotiseutuliitosta ja maakuntien liitoista tulleiden kuvien kanssa lopputulos on kerrassaan upea. Aleksin vankka kuorolaulutausta takaa hengittävyyden ja hyvän laulettavuuden. Taitavat Aleksi ja Artturi tekivät hienoa työtä, lehtori kehaisee.

 

 

 

Lue juttu loppuun 4.1.-Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-sovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.