Hakasuo ”keihästi” maaotteluvoiton

04.09.2016 - 10:50 Minna Karru
Tänään sunnuntaina Hermanni Hakasuo oli tositoimessa nuorten Suomi-Ruotsi -maaottelussa Tampereella. Kuvassa hän ja valmentaja Jere Salo näyttävät heittämisen tyyliä huittislaisille nuorille tähtitreenit-tapahtumassa. (Kuva: Marko Dahlman)

Lauttakylän Lujan Hermanni Hakasuo kiskaisi maaotteluvoiton nuorten Suomi-Ruotsi -maaottelussa tuloksella 67,25. Suomen toinen edustaja, Atte Sailola, heitti tuloksen 65,28 ja sijoittui hopealle.

Hakasuon pisin heitto syntyi toisella kierroksella. Omaa ennätystään 71,49 hän ei kuitenkaan maaottelupaidassa parantanut.

Ruotsalaisten kaaret jäivät noin 56 metrin tuntumaan.

Lisää maaottelutuloksia löytyy täältä.
 

KOMMENTIT
4. syyskuu 2016 - 11:51Jukka Kivimäki
Hienoa. Koskahan viimeksi huittislainen on voittanut Ruotsi Suomi yleisurheilumaaottelussa?tuhy
7. syyskuu 2016 - 8:41Minna Karru
Luja-aktiivi Hannu Rintakoski tiesi kertoa toimittajalle: "Edellinen lujalainen nuorten maaotteluvoittaja on Daniel Ivanoff. Hän oli moukarinuorten ykkönen vuonna 2013. Aikuisten maaottelussa lujalainen kapusi kultapallille viimeksi vuonna 2008. Ykköseksi leiskautti silloin pituushyppääjä Petteri Lax."

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.