Artemiia vuoden kivijalkayritys Huittisissa

04.06.2018 - 20:36 Minna Karru
Krista Laivuori-Saaren vetämä Artemiia toimii Huittisten lisäksi myös Eurassa. (Kuva: Marja-Liisa Hakanen)

Krista Laivuori-Saaren vaatetus- ja lahjatavaraliike Artemiia on vuoden kivijalkayritys Huittisissa. Valinnan teki Kivijalka kuntoon! -hanke yhdessä Huittisten Yrittäjien ja  Huittisten kaupungin kanssa. Kunniakirja jaettiin elinvoimaseminaarissa tänään illalla.

Laivuori-Saarta kiiteltiin 25 vuoden yrittäjärupeamasta, jonka aikana hän on palvellut asiakkaita omalla persoonallaan ja sydämellään. Esiin nostettiin myös Artemiian raikas, moderni ja  nykyaikainen markkinointi.

Yhteistyön voimaan uskova Laivuori-Saari on ollut mukana ideoimassa tai/ja tuottamassa paikkakunnalle monenlaisia tapahtumia. Palkitsijat luettelivat esimerkeiksi Huittisten Hullun Yön, joulumarkkinat, Upea nainen -tapahtuman ja Naisten messut.

Krista Laivuori-Saari ei päässyt paikalle vastaanottamaan kunniakirjaa ja kukkia, mutta hän välitti seminaariyleisölle viestin: "Yksin voi puuhastella, mutta yhdessä saa aikaiseksi vaikka mitä."

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.