Joutsenten reitti tahtoo verkkoon työnantajia

04.04.2018 - 05:27 Toimitus
Aikaisemmin muun muassa Sastamalan elinkeinopalveluissa työskennellyt Maarit Koskinen toivoo, että hankkeella saadaan rohkaistua työnantajia olemaan ennakkoluulottomia työntekijöiden valinnassa. (Kuva Eeva Raukko)

Leader Joutsenten reitti on aloittanut Avointen työnantajien verkosto -hankkeen, jolla etsitään ratkaisuja Huittisten, Sastamalan, Punkalaitumen ja Hämeenkyrön alueen työvoimapulaan.
Hankkeen tavoitteena on kokemusvaihdon avulla löytää eri työnantajatahojen vahvuudet ja vahvistaa positiivista työnantajakuvaa osaajien houkuttelemiseksi.

–Työvoimapulaa on useilla aloilla ja alat lisääntyvät koko ajan. Maaseutualueilla osaavan työvoiman saaminen on kaupunkeja haastavampaa, sillä täältä lähdetään töihin kasvukeskuksiin. Työvoiman puute on monelle yritykselle jo kasvun este, sanoo hankkeen projektipäällikkö Maarit Koskinen.

Hankkeessa luodaan avoin työnantajien verkosto.
–Siihen ovat tervetulleita niin yritykset, julkiset tahot kuin  kolmas sektorikin. Mukaan verkos-toon toivotaan sekä työvoiman saamisessa onnistuneita toimijoita jakamaan kokemuksiaan että työnantajatahoja, joilla on todellisia vaikeuksia työvoiman saamisessa, Koskinen toteaa.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.