LP Kangasalta vain erä kotijoukkueelle

04.02.2018 - 19:42 Sari Mäkelä
Hilkka Hujanen (14), joka tässä ohittaa vastustajan torjunnan, oli LP Vampulan toiseksi tehokkain (11/+5) tappiollisessa pelissä LP Kangasalaa vastaan. Kuva: Mauno Kotamäki

LP Vampula Huittisen ja LP Kangasalan mestaruussarjan naisjoukkueet kohtasivat toistamiseen vajaan kahden kuukauden sisään Huittisissa.

Edellisestä lentopallo-ottelusta LP Vampulalla oli hienot muistot, sillä silloin kotijoukkueelle kirjattiin täydet kolme sarjapistettä. Sen sijaan kauden toisessa ottelussa pisteet vei LP Kangasala.

Illan ottelussa ensimmäinen erä alkoi kuten liian usein aiemminkin. Tilanne oli vieraille 0-6 ennen kuin kotijoukkue alkoi herätä. Vampulalaiset tekivät luvattoman paljon omia virheitä ensimmäisessä erässä muutenkin, joten erän voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Erä vieraille pistein 21-25.

Ensimmäisen erän hermoilun jälkeen kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja otti toisesta erästä selkeän voiton pistein 25-11. Kolmas oli vastakohta toiselle erälle ja Kangasala otti helpon erävoiton kotijoukkueen sekoillessa. Myös neljäs meni vieraille ja koko ottelu sen myötä erin 1-3 (21-25, 25-11, 14-25, 20-25).

Ottelun parhaina Konepaja Survonen palkitsi kotijoukkueesta Sarah Blomgrenin ja vieraista Mita Uiaton.

LP Kangasala: Brisebois 22+11, Wagner 18+13, LP Vampula: Blomgren 19+9, Hujanen 11+5.

Lähitapiolapisteet: 1p Sarah Blomgren, LP Vampula, 2p Jessiga Wagner, LP Kangasala, 3p Mita Uiato, LP Kangasala.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.