Uusi tapahtuma virkistämään Keikyää

04.02.2016 - 02:50 Matti Laine
Piia Lehtimäki kirjasi tilavarauksia Keikyä-talolla järjestetyssä tilaisuudessa.

Uudenlainen Keikyän kyläpäivä järjestetään 12. maaliskuuta Keikyä-talolla eli uuden nimen saaneella Äetsän virastotalolla. Tapahtumassa näytteilleasettajina ovat yritykset, yhdistykset ja erilaiset yhteisöt. Lisäksi luvassa on muun muassa musiikkia, teatteria ja näyttelyitä.
Tapahtuman idea on lähtöisin Keikyän Perikunnasta, mikä on vapaamuotoinen entisten ja nykyisten keikyäläisten yhteisö.
-Kun kaupungin kehittäminen painottuu muualle, päätimme että on lähdettävä itse talkoovoimin liikkeelle, sanoo puuhamiehenä häärivä Markku Torpo. Hänen mukaansa tavoitteena on tarjota lähiseudun asukkaille mukava päivä, jossa voi esittelyjen ja ohjelman lisäksi tavata tuttuja.
Tapahtumapaikaksi onnistuttiin saamaan yksityisomistuksessa oleva entinen kunnantalo. Tilaa on hulppeasti 30 toimistohuoneen, valtuustosalin ja avarien aulojen verran. Perikunnan lisäksi järjestäjinä ovat Pehulan seudun kyläyhdistys, Keikyän kyläseura, Honkolan asukasyhdistys, Keikyän kappeliseurakunta, Äetsän helluntaiseurakunta ja Sastamalan Opisto.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.