Paikallisen ruuan pääsyä kaupan valikoimiin helpotetaan

14.03.2011 - 07:29 Marja-Liisa Hakanen

Kauppa ryhtyy kouluttamaan pieniä elintarvikevalmistajia hyviksi alueellisiksi kumppaneiksi vuoden alussa käynnistyneen hankkeen avulla. Hankkeella halutaan helpottaa elintarvikealan mikroyritysten tuotteiden pääsyä päivittäistavarakaupan valikoimiin.
Hankkeeseen liittyy 16 alueellista seminaaria, joissa kaupan paikalliset vaikuttajat ja tavarantoimittajien avainhenkilöt voivat tavata. Hanke on avoin kaikille pk-yrityksille.
Toteutuksesta vastaa Päivittäistavarakauppa ry. ja alueellisista koulutuksista Ruoka-Suomi-teemaryhmä. Mukana ovat myös Elintarviketeollisuusliitto, tuottajajärjestö MTK, Luomuliitto sekä kaupan ja tavarantoimittajien yhteistyöjärjestö ECR Finland.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.